Sportspreekuur voor alle sporters van Hoogkerk

Fysiotherapie Hoogkerk organiseert iedere maandag een gratis inloopspreekuur voor leden van alle sportverenigingen van Hoogkerk. Tussen 17.30 en 18.30 uur kunnen sporters met hun klachten of vragen terecht bij fysio- en manueeltherapeut Martijn Hofman. Het maken van een afspraak is niet nodig. De locatie is Campo Health Center aan het Hoendiep 221.

Sporters van HFC ’15 en KV Hoogkerk maken al enige jaren gebruik van het sportspreekuur verzorgd door Fysiotherapie Hoogkerk. Vanwege succesvolle resultaten en de toenemende vraag van sporters, heeft Fysiotherapie Hoogkerk besloten het spreekuur uit te breiden en open te stellen voor alle sportverenigingen van Hoogkerk.

Het sportspreekuur op woensdag, verzorgd door Martijn Hofman, bij HFC ’15 op locatie komt hiermee te vervallen. Voor KV Hoogkerk verandert er niets. Het inloopspreekuur voor de korfballers blijft in de huidige vorm bestaan. Dit wordt verzorgd door sportfysio- en manueeltherapeut Elke Veld en fysio- en manueeltherapeut Giel Melis.

Fysiotherapie Hoogkerk wil alle sporters van Hoogkerk van de juiste zorg voorzien. Zowel de topsporters als de recreatieve sporters, jong en oud, iedereen is welkom. Voor het stellen van een diagnose, het behandelen van een blessure en het opbouwen richting het volledig hervatten van uw sportactiviteiten bent u bij Fysiotherapie Hoogkerk in professionele handen. Bovendien kan uw fysiotherapeut u helpen bij het voorkomen van blessures in de toekomst.

Daarnaast is uw sportfysiotherapeut de aangewezen persoon om u te voorzien van advies. Heeft u bijvoorbeeld vragen over welke sport bij u past of wat de beste keus is voor het aanschaffen van sportmateriaal, uw sportfysiotherapeut kan u daarbij helpen. Indien u opzoek bent naar op maat gemaakte trainingsschema’s voor sportmedische begeleiding en prestatieverbetering, kunt u ook terecht bij Fysiotherapie Hoogkerk.
Een inloopspreekuur is een laagdrempelige manier voor sporters om een (beginnende) blessure te laten beoordelen door een zorgprofessional. Door vroegtijdige behandeling kan worden voorkomen dat een lichte blessure resulteert in een ernstige klacht die de sporter langere tijd aan de zijlijn houdt.

De ernst van een blessure is niet altijd met het blote oog vast te stellen. Bij Fysiotherapie Hoogkerk staat een team specialisten klaar om de blessure beter in beeld te brengen door middel van echografie. Alleen door het stellen van de juiste diagnose, kan een effectieve behandeling worden ingezet.

U hoeft zich niet van te voren aan te melden. Voor vragen kunt u bellen met Fysiotherapie Hoogekerk 050-5530070

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*