Veelzijdig beautyspecialiste Josephine Dijkman 30 jaar actief

Hoogkerk – Iedereen in de buurt kent natuurlijk het kerkje van Leegkerk: oude schoonheid op het Groninger land. Niet ver daarvandaan, Leegeweg 13, kun je zomaar voorbij fietsen aan een huis waarin alles in het teken staat van schoonheid, maar dan die van het menselijk lichaam: ‘Studio Shape It’ van Josephine Dijkman. Dit jaar is het dertig jaar geleden dat ze haar carrière als beautyspecialiste begon. Een mooie gelegenheid om haar eens aan het woord te laten.

“Ja, dertig jaar al, wat een tijd hè? Ik heb niet altijd mijn eigen schoonheidssalon gehad en dit is ook niet mijn eerste werkplek. Ik ben ooit begonnen dichtbij Hoogeveen, in Elim om precies te zijn. En mijn opleiding als nagelstyliste begon ik trouwens in Almelo. Inmiddels zit ik hier al vijftien jaar met de salon aan huis, waarvan de laatste drie jaar fulltime.” De hele bovenverdieping van haar huis is ingericht als salon, met ontvangstruimte, massagetafel en natuurlijk kasten met duizend-en-één flesjes en potjes.

One-stop shopping
Josephine Dijkman is een veelzijdig specialist. Wat doet ze nou eigenlijk niet? “Nou, echte pedicure, dát niet, op cosmetische voetbehandelingen na dan. Maar wel gezichtsbehandeling, huidverbetering, wimperextensions, nagelverzorging, visagie en make-up, afvalcoaching, detoxen, stoelmassage … hoe lang wil je de lijst hebben? Klanten komen hier soms voor, zeg, nagelverzorging, maar zien pas in mijn studio dat ik van meer markten thuis ben. En dan willen ze ook bijvoorbeeld visagie, of massage. ‘One-stop shopping’ noemden ze dat op mijn opleiding: een keer langskomen, maar dan wel voor een samengesteld pakket aan beauty-boodschappen!”

Doorpakken!
Hoewel ook Josephine als ondernemer klappen heeft gekregen door de lockdown, gaat ze vol enthousiasme door. “Het is een veel te mooi vak. Je kunt mij gerust een vakidioot noemen. Ik mag dan wel al dertig jaar beautyspecialiste zijn, een flink aantal keren per jaar ga ik gewoon weer op cursus. Want de ontwikkelingen gaan door en die wil ik echt niet missen! Dan is er bijvoorbeeld weer een betere techniek voor nagelverzorging ontwikkeld, of een nieuwe crême, die beter is voor de huid, of die nóg meer natuurlijke werkstoffen heeft.”

U leest het, Josephine is er helemaal klaar voor om bestaande en nieuwe klanten te ontvangen!

Jubileumactie
Van 1 juni t/m 31 augustus heeft Studio Shape It een prachtige jubileumactie voor u in petto: de ‘2 plus 1 gratis behandeling’. De actie geldt voor Huidverbetering, Microneedling, BioPulse Therapy, Japanse Facelift gezichtsmassage, Gellak/French op de tenen en Seduction SPA Hand Treatment. Verschillende combinaties Van behandelingen zijn mogelijk, ook een combinatie met een behandeling die buiten de actie valt!
De behandelingen kun je gewoon online inplannen en worden binnen de genoemde maanden uitgevoerd; je komt dus minimaal éénmaal per maand en betaalt het volledige bedrag bij de eerste behandeling.
Tip: je kunt de actie via een cadeaubon ook aan iemand schenken!

Langskomen of een afspraak maken?
Studio Shape It
Leegeweg 13
9746 TA Hoogkerk
06-23 85 76 60
https://studioshapeit.nl

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*