Verovert Hoogkerker Ferdi het hart van Prince Charming?

Hoogkerk – In het baanbrekende reality format Prince Charming – de eerste volledig LGBT datingshow van Nederland – is Hoogkerker Ferdi Pool één van de deelnemers die de strijd aangaat om het hart van ‘de prins’ te veroveren. Nadat het programma eerder al werd uitgezonden in Duitsland en de VS haalt RTL het voor Videoland nu ook naar Nederland.

Samen met een groep andere mannen vertrok de 28-jarige horecaondernemer naar een luxe palazzo in Italië om daar middels verschillende dates het hart van Marvin te veroveren. Het eiland Sicilië was het decor van een spectaculair en romantisch avontuur.

Het programma staat in het teken van de Limburgse accountmanager Marvin, die onder de Italiaanse zon zijn ware liefde hoopt te vinden. Aan de hand van groepsactiviteiten, romantische een-op-een dates en zenuwslopende stropdasceremonies vallen er gedurende het programma steeds meer mannen af en blijft uiteindelijk ‘de ware’ over.

Ferdi, mede-eigenaar van een Paviljoen aan het Leekstermeer, houdt van een feestje en is een echte familieman. Dit zoekt hij ook in zijn toekomstige partner. Naar eigen zeggen is hij op zoek naar normale vent: “een beetje the boy next door, in positieve zin”. Over het verloop en einde mag Ferdi uiteraard nog niets zeggen, maar het belooft spectaculair te worden, met veel letterlijke hoogtepunten.

Prince Charming is vanaf 16 december wekelijks te zien bij Videoland.

Op de hoogte blijven van de laatste ins- en outs? Op zijn persoonlijke instagrampagina deelt Ferdi dagelijks nieuwtjes en foto’s van zijn avontuur.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*