Vertrouwd gezicht, nieuwe naam

Vanaf komend voorjaar zullen onze praktijken in het centrum van Zuidhorn en in Reitdiephaven in Groningen samen een nieuwe naam hebben: Dierenkliniek Stad en Westerkwartier. Deze twee locaties vormden altijd al één praktijk. Met één naam voor de twee locaties zullen we een duidelijkere eenheid uitstralen.

Onze service blijft ongewijzigd en we zullen met hetzelfde team 24 uur per dag, 7 dagen per week voor alle dieren klaar staan.
Voor de meeste producten en diensten kunt u op beide locaties terecht, zoals u van ons gewend was. Op de locatie in Zuidhorn maken we de echo’s, röntgenfoto’s en hebben we dentale röntgen voor de gebitsbehandelingen. Zowel voor gezelschapsdieren als landbouwhuisdieren bent u bij Dierenkliniek Stad en Westerkwartier aan het juiste adres. Vanuit onze locatie in Zuidhorn rijden collega’s naar veehouders toe om koeien, paarden en schapen te behandelen. Op beide locaties kunt u met uw huisdier terecht. Niet alleen honden en katten worden door ons behandeld. Ook met uw cavia, konijn of rat bent u bij ons aan het juiste adres. Door veel nascholingen te volgen op het gebied van cavia’s, konijnen en ratten hebben we hier veel kennis over vergaard.

Gecertificeerd kat vriendelijke praktijk
In onze praktijk werken we met een kat vriendelijke aanpak van problemen bij katten. Zo zorgen we ervoor dat het bezoek aan ons als prettig wordt ervaren door zowel kat als eigenaar. Daarmee hebben wij het certificaat kat vriendelijke praktijk kunnen krijgen. Het certificaat wordt uitgegeven door de International Society of Feline Medicine, de veterinaire tak van International Cat Care.

Konijn vriendelijke praktijk
Sinds 2018 werken we in onze praktijk met een konijn vriendelijke aanpak van problemen bij konijnen. In Engeland bestaat er een keurmerk voor Konijnenvriendelijke Dierenklinieken en konijndeskundige dierenartsen. Dit certificaat wordt uitgegeven door Rabbit Welfare Association & Fund (RWAF). In Nederland wordt dit certificaat nog niet uitgegeven, wij werken echter wel volgens de richtlijnen van de RWAF. Zo zorgen we ervoor dat het bezoek aan ons als prettig wordt ervaren door zowel konijn als eigenaar.
De telefoonnummers van beide locaties blijven ongewijzigd. De locatie in Zuidhorn is bereikbaar op 0594-501280 en de locatie in Reitdiephaven op 050-8700030.

Wij hopen u weer te ontmoeten op één van onze locaties.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*