Vrijwilligers gezocht Kiosk Diamantpark

Vinkhuizen – In juni 2020 opende kiosk Diamantpark haar deuren. De groene zeecontainer, middenin het groene Diamantpark, in het hart van VInkhuizen, is inmiddels een gezellig koffie- en theehuis met een terras, waar we inmiddels een aantal vaste bezoekers ontvangen.

De kiosk is een idee van bewoners uit Vinkhuizen en draait volledig op vrijwilligers. Van april t/m september willen we bij goed weer elke middag tussen 14.00 en 17.00 uur open, het liefst zeven dagen per week. Een keer per maand organiseren we een gezellig evenement. Daarvoor kunnen we nog wel wat hulp gebruiken.

Ben je gastvrij, representatief en communicatief? Ben je enthousiast, gedreven en breed inzetbaar? Stichting Kiosk Diamantpark is op zoek naar kiosk medewerkers. Het gaat om een vrijwilligersbaan van minimaal één middag (3 uur per week) of 3 uur per maand (za. of zo.). Je werkt altijd met een collega samen. Ben je 14+ dan mag je je ook opgeven samen met je vader of moeder, opa of oma.

Taken en werkzaamheden
In deze functie ben je voornamelijk bezig met de verkoop van producten als koffie, thee, fris, ijs, snoepgoed, chips en snacks. Je bent één van de gezichten van de kiosk in het Diamantpark. Je bent vastberaden om de kiosk tot een succes te maken. In de kiosk kan alleen met pin/contactloos betaald worden.

Je geeft aandacht aan je gasten
Je neemt bestellingen op en rekent af
Je zorgt dat de kiosk opgeruimd en schoon blijft
Je denkt actief mee om de kiosk tot het bruisend hart van de wijk Vinkhuizen te maken
Wij zijn een team van enthousiaste wijkbewoners. Dat klaar staat voor elkaar en voor haar klanten. In overleg kunnen we samen kijken wat de wensen van onze bezoekers zijn en daarop inspelen. De klant is altijd koning!

Vaardigheden en kwaliteiten
Je leert vaardigheden op het gebied van horeca en dienstverlening (klaar staan voor de bezoekers van de kiosk).
Klantvriendelijk
Representatief
Communicatief
Servicegericht
Goed samenwerken
Onbevangen zijn
Inlevingsvermogen
Openingstijden kiosk
Maandag t/m zondag: 14.00 – 17.00 uur

Over ons
Als stichting is het onze drijfveer om een gezellige en laagdrempelige ontmoetingsplek te zijn, waar iedereen welkom is voor een kopje koffie of thee, met wat lekkers, ijsjes etc. Bij de kiosk wordt in een gemoedelijke sfeer de mogelijkheid geboden voor een praatje, steun en warmte. Men kan praten én ook informatie inwinnen over alle sociale mogelijkheden die de wijk te bieden heeft.

Subdoelen
I. Welzijn. Verbinding maken tussen sporten, bewegen en ontmoeten. Meer aantrekkingskracht voor het Diamantpark.
2. Eenzaamheid. Een bakkie troost tegen eenzaamheid. Mensen die alleen zijn een fijne ontmoetingsplek voor nieuwe contacten in de wijk Vinkhuizen bieden.
3. Werk. Middels een participatiebaan en ervaringsplek/maatschappelijke stage mensen werkervaring laten opdoen.
4. Veiligheid. Groter gevoel van veiligheid doordat er vanuit de kiosk iemand aanwezig is in het Diamantpark.

Interesse?
Stuur een berichtje naar info@vinkhuizen.nl t.a.v. het bestuur (Nathalie Hielkema, Emma Bel, Leendert Tholen). Geef aan op welke dagen per week/maand je beschikbaar bent. Wij nemen z.s.m. contact met je op. Wil je eerst bellen? Bel dan met Emma Bel, tel. 06 – 247 32 805 of Leendert Tholen, tel. 06 53 53 55 31.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*