Wegwijzer 2022 voor Hoogkerk en omstreken binnenkort verspreid

Hoogkerk – De nieuwe Wegwijzer, de wijkgids voor Hoogkerk en omstreken wordt binnenkort verspreid. De komende week wordt de Wegwijzer huis aan huis verspreid in het werkgebied van de Vereniging Wijkraad Hoogkerk (VWH).

Dit werkgebied bestaat uit de volgende wijken: Hoogkerk/Leegkerk, Gravenburg, de Buitenhof, Peizerhoven en “Halfweg” (bij Hoendiep tussen de stad en Hoogkerk).

Als u geen exemplaar ontvangen heeft is het mogelijk één te verkrijgen via het Secretariaat. Neem daarvoor contact op via info@vwhoogkerk.nl of bel 06-13211151. De Wegwijzer is digitaal in te zien op Hoogkerk Online onder het kopje VWH.

Wijzigingen
Indien u in de nieuwe Wegwijzer een fout bespeurt of een wijziging wilt doorvoeren namens uw bedrijf of instelling, of als u nieuwe informatie hebt voor de Wegwijzer, kunt u contact opnemen via bovenstaande gegevens. Wijzigingen worden gepubliceerd in de Hoogkerker Koerier en op de wijkwebsite Hoogkerk Online.
De Wegwijzer is een handige gids met nuttige informatie over voorzieningen, bedrijven en instellingen in Hoogkerk. Daarnaast bevat hij informatie over de werkzaamheden van de VWH en de wijktop-3.

De Wegwijzer is een uitgave van de VWH en gratis verkrijgbaar voor alle inwoners van het werkgebied.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*