Welkom bij Caffè di Mauricio

Caffè di Mauricio is het private koffielabel van MF Coffee Services. Met ruim 20 jaar ervaring en expertise bedienen wij een nog steeds groeiende groep tevreden klanten in het bedrijfsleven, de horeca én de particuliere markt. Ook voor een compleet koffieconcept bent u bij ons aan het goede adres. Wij leveren u maatwerk en werken samen met leveranciers van de beste koffieautomaten, met een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding. 

Koffie maken is een kunst. Voor een goed kopje koffie zijn kwalitatief goede koffiebonen belangrijk en draagt een juiste machine bij tot het zetten van de gewenste koffie. Caffè die Mauricio biedt u een eigen, unieke melange.

Ons koffiemerk Caffè di Mauricio is geïnspireerd op het New York van de jaren ’30. De tijd van nachtclubs, jazzmuziek, film noir en natuurlijk ook de beruchte Italiaanse gangster scène. Het was de tijd waarin de Italiaanse eet- en drinkcultuur haar intrede deed in Amerika en kwaliteit van het product boven alles ging. Dit heeft nog altijd zijn invloed en romantische uitstraling in onze moderne tijd.  Met onze koffie brengen wij deze kwaliteit en sfeer graag aan u over!  Je bent van harte welkom om de koffie te komen proeven.

Londenweg 14, Westpoort

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*