WIJ Groningen doet mee met #nogffvolhouden

WIJ Groningen doet mee met de campagne #nogffvolhouden. Jongerenwerkers in heel Nederland en dus ook in Groningen willen op deze manier alle jongeren een hart onder de riem steken, in deze moeilijke coronatijd.

De jeugdwerkers merken dat veel jongeren op een breekpunt zitten; ze zitten lang thuis, zijn niet op school en hebben geen werk. “We stimuleren jongeren om hun gevoelens te delen. Maar ook om zich aan de coronaregels te blijven houden. Zeker als jij of een vriend(in) zelf in thuisquarantaine moet. We hopen allemaal dat we snel bevrijd zijn van dit virus. En dat we in de zomer weer een stukje vrijer kunnen leven. #nogffvolhouden dus!”

Jongerenwerkers roepen jongeren op om hun gedachten in een filmpje met anderen te delen in de campagne #nogffvolhouden.

Hoe beleef jij de coronatijd? Hoe is het om in thuisquarantaine te zitten? Of hoe is het om je vrienden en feesten te missen?
Maak een leuk filmpje, plaats het op Instagram, tag bvjong en vermeld de hashtag #nogffvolhouden. Of e-mail je filmpje naar bvjong@gmail.com.

Dan maak je met jouw creatieve uiting kans op mooie prijzen! Elke maand zijn er namelijk 6 prijzen te winnen: €500,- voor een Playstation en 5 koopbonnen t.w.v. €100,-

De campagne loopt tot 1 mei 2021. Voor meer informatie kijk op www.bvjong/nogffvolhouden of ga naar (de socials van) jouw jongerenwerker.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*