Winnaars foto wedstrijd Kreukelhof

Hoogkerk – Door de lockdown kon ook BSV de Kreukelhof alle geplande activiteiten niet door laten gaan in de kerstvakantie. Hiervoor in de plaats zijn een aantal andere activiteiten opgezet die wel mogelijk waren, waaronder een foto-wedstrijd waar alle Hoogkerkers aan mee hebben kunnen doen.

Na de wedstrijd heeft de jury zich over de vele foto’s gebogen en hieruit 6 winnaars gekozen. Jens won een digitale camera met zijn foto van de Hoogkerker brug, Fayenn eveneens een camera met haar Selfie. Sven won met de foto van een boom in het Park een hoverboard en Danique met een foto van haar vriendin een electrische step. De volwassen winnaars Diemer met de foto van een Ransuil schenkt zijn prijs aan Natuurmonumenten en Christina krijgt haar foto op doek.
Daarnaast hebben de Hoogkerkers eveneens een winnaar mogen kiezen, dat werd met 35 stemmen Dylano met een foto van een kabouterhuisje dat in de herfstvakantie in het park van Hoogkerk heeft gestaan. Hij mocht vanmiddag eveneens een hoverboard in ontvangst nemen van voorzitter van BSV de Kreukelhof, Jurjen Heikens.
Een zeer geslaagde wedstrijd. We (de vrijwilligers) danken het bestuur, Wij-Hoogkerk/Jeugdwerk en de Jury die dit mogelijk hebben gemaakt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*