Zomermarkt Hoogkerk 2023 op 2 & 3 juni

Het mag weer!

Na een aantal jaren afwezigheid mag het eindelijk weer, feesten in Hoogkerk. De voorbereidingen op de Zomermarkt Hoogkerk 2023 zijn dan ook al in volle gang. Sterker nog, het complete programma is al bekend!

Door omstandigheden geen braderie

Anders dan andere jaren is dit jaar de afwezigheid van de braderie. Door omstandigheden is het dit jaar niet mogelijk deze te organiseren. Dit betekent echter niet dat er op de vrijdag geen activiteiten zijn. Zoals je van ons gewend bent is er vanaf 16.00 uur een programma. Dit jaar is er een gezellig Foodtruck Festival met live muziek. Deze wordt verzorgd door DJ Eventmusic en de niet onbekende zanger Kevin Pare. Genoeg reden om even langs te komen dus!
Vanaf 20.00 is er muziek in de feesttent en kan er onder het genot van een drankje en eventueel een snackje gefeest worden met de band SWITCH, afgewisseld met DJ Eventmusic.

Speelkussen festival

Op zaterdag is de middag voor de kids met een Speelkussen festival. Diverse speelkussens zijn dan opgeblazen en mogen worden besprongen. Hier is live muziek bij van de band Unique. Ook is er de mogelijkheid tot het nuttigen van een hapje en een drankje.
In de avond is er een afsluitend feest in de feesttent met DJ Eventmusic, afgewisseld met Marco Schuitmaker en de band Falsch & Verruckt. Ook hierbij is er catering aanwezig in de vorm van een hapje en drankje. Zoals altijd kan er door middel van munten betaald worden.

Zie voor de gehele programma: Zomermarkthoogkerk.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*