11 april verkoopdatum Hoogkerker Bietenbier

Hoogkerk – Het Corona virus houdt de gemoederen flink bezig. Mensen werken massaal thuis, raken banen kwijt, of zijn ineens leraar thuis voor hun kinderen. Bij supermarkten wordt er gehamsterd, terwijl andere winkels de deuren sluiten in navolging van de horeca.

Hoe lang het allemaal nog gaat duren is nog niet te zeggen. Telkens komen er nieuwe maatregelen of worden deze verlengd. Veel ondernemers zijn angstig voor de gevolgen en hoe dit hun toekomst gaat beïnvloeden!

Maar ook vele evenementen, groot en klein, worden geannuleerd, wat een logische ontwikkeling is. Eén van de kleine evenementen was de releaseparty van de nieuwe, plaatselijke Brouwerij Hoogkerk, met hun Bietenbier. Het bier is inmiddels gebotteld en klaar om 11 april verkocht te worden. Tegelijk zou dit de datum zijn voor een releaseparty bij de Gall en Gall Hoogkerk. Iedereen zal begrijpen dat dit feestje niet doorgaat. Maar dat zal de verkoop ervan niet weerhouden en 11 april zal nog steeds de eerste verkoopdatum blijven. Er zijn inmiddels meerdere verkooppunten gevonden, die zodra ze bevoorraad zijn vermeld zullen worden op social media.

De mannen achter Brouwerij Hoogkerk hebben inmiddels het bier zelf geproefd, dat voordeel hebben ze, en waren het unaniem eens over de smaak.. Een lichtfruitig, droog bier. Iets aards met een klein zoetje. Een heerlijke dorstlesser voor het aankomend seizoen.
Mocht je om wat voor reden nou niet in de mogelijkheid zijn om het bier in de winkel te krijgen, dan kan je altijd nog online bestellen. Brouwerij Hoogkerk heeft namelijk De Bier Topper bereid gevonden om het bier online te gaan verkopen, zodat iedereen die dat wil de kans te geven om het Hoogkerker Bietenbier te bestellen en te proeven (www.debiertopper.nl).

Brouwerij Hoogkerk is ook bereid om het bier zelf te bezorgen bij de mensen, hierbij zijn ze alleen nog aan het zoeken over hoe ze dat precies gaan aanpakken.

Hierover zal over worden gecommuniceerd via hun Facebook en Instagram account, houd deze dus zeker in de gaten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*