Karin Bakker beste zelfstandige reis adviseur!

Reitdiep – Precies een week geleden is Karin Bakker van Personal Touch Travel in het Jaarbeursgebouw in Utrecht verkozen tot beste ‘Zelfstandige Reis Adviseur’ van de provincie. Tijd om haar eens aan het woord te laten: op naar de wijk Reitdiep, waar Karin al 15 jaar woont. Met een kantoor aan huis geeft Karin al jaren maatwerkadvies aan vakantiegangers. Hoe werkt ze? Wat is het geheim van de Personal Touch Travel benadering? Hoe zag die wedstrijd er trouwens uit?

“Of het nu gaat om een zonvakantie met het gezin, een stedentrip, wintersport of rondreis, voor elk budget kan ik een mooie reis samenstellen. Een droom huwelijksreis, een vakantie met een groep vrienden of naar die speciale bestemming: ook dan kun je bij mij terecht. Alles wordt tot in de puntjes bezorgd. Ik wil het mijn klanten zo gemakkelijk mogelijk maken, zodat ze alleen nog maar kunnen genieten. Mijn werkwijze – die van alle reisadviseurs van Personal Touch Travel – is duidelijk uit te leggen in vier stappen.

Reisadvies in vier stappen.
“Stap één: De klant neemt contact met mij op en maakt zijn reiswensen kenbaar. Vaak maken we daarvoor een afspraak op een plek en een tijdstip die de klant goed uitkomen. Stap twee: Ik ga aan de slag met de wensen van de klant en stel een reisadvies op maat samen. Een compleet pakket met vervoer, transfers, verblijf, accomodaties, extra zaken als excursies, verzekeringen, noem maar op. Dat voorstel bespreek ik vervolgens uitvoerig met de klant. Stap drie: als alles volledig naar wens van de klant is, boek ik alles in. Stap vier: Ik bezorg de reispapieren bij de klant thuis en zo kunnen we de reis nog een keer goed doornemen.”

‘Geen meerprijs, wel meer service’
“Van stap één tot stap vier én tijdens de reis kan de klant altijd contact met mij opnemen. De klant komt dus nooit voor verrassingen te staan. En als dat tijdens de reis, om wat voor reden dan ook, toch gebeurt, zorg ik ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, zodat zij een geweldige vakantie-ervaring rijker zijn!”
“Dat is de grote meerwaarde van de werkwijze van Personal Touch en die wordt gewaardeerd. Mijn personal touch staat voor professioneel en eerlijk advies, gemakkelijk en snel, persoonlijke aandacht en kwaliteit. En deze service kost niets extra’s! Het kost niets meer dan wanneer je op internet of in een reisbureau boekt. En: je boekt veilig, want Personal Touch Travel is aangesloten bij de ANVR en SGR.”

De wedstrijd
“De wedstrijd voor beste zelfstandige reisadviseur heeft maanden geduurd en bestyond uit meerdere rondes! In de voorrondes ging het onder andere over je werkwijze, het opstellen van een marketingcase en het maken van een moodboard (bekend van bijvoorbeeld woonprogramma’s op TV). Ook werden onze kennis- en inzichtvaardigheden stevig getest en moesten we een presentatie en een pitch houden. Overal kreeg je punten voor. Vorige week, in Utrecht, werden uiteindelijk de winnaars per provincie bekendgemaakt door een landelijke jury.”

“Ik ben de beste zelfstandige reisadviseur van de provincie Groningen en daar ben ik trots op!”

Meer weten?
Welke vakantiewens je ook hebt, laat je door mij adviseren en inspireren en ervaar het gemak van de Personal Touch. Neem gerust contact op via 06-31914994 of karin.bakker@personaltouchtravel.nl 

Tekst en foto: Rinus Woesthuis

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*