3 punten voor KV Hoogkerk

KV Hoogkerk tegen KV de Hoeve

Zaterdag middag reisde de selectie van KV Hoogkerk af naar de Hoeve waar ze speelden tegen KV de Hoeve. Om 15:30 uur speelde het tweede waarna het eerste volgde om 17:00 uur.
Hoogkerk 2 begon gelijk met een goede start door de 0-1 te scoren. Hoogkerk bleef de gehele eerste helft een voorsprong houden waardoor er in de rust een stand van 5-7 in het voordeel van Hoogkerk op het scorebord stond. Ondanks een aantal vrije ballen tegen bleef Hoogkerk de voorsprong houden. In de laatste paar seconden scoort Hoogkerk nog waardoor de eindstand 10-17 werd.

De Hoeve begon sterk aan de wedstrijd

Na een prachtige overwinning van Hoogkerk 2 op de Hoeve 2 was het de beurt aan Hoogkerk 1. De Hoeve begon sterk aan de wedstrijd en kwam al vrij snel op een 1-0 voorsprong. De gehele eerste helft heeft Hoogkerk niet op voorsprong gestaan. De Hoeve was in bepaalde situaties net wat slimmer. Uiteindelijk ging Hoogkerk de rust in met een stand van 11-8.
Hoogkerk kwam goed uit de kleedkamer en scoorde direct 2 keer. Daardoor werd de stand 11-10. Hoogkerk kwam terug in de wedstrijd. Daarna ging het gelijk op. Na een stand van 13-13 kwam Hoogkerk voor het eerst op voorsprong in de wedstrijd. Het stond toen 13-14 waarna Hoogkerk nogmaals scoorde, 13-15. Echter kon Hoogkerk deze voorsprong niet vasthouden. Het werd 15-15. Daarna 16-15 met nog een minuut te spelen. In de laatste seconden wist Hoogkerk nog een gegeven strafworp te benutten. Hoogkerk speelt gelijk tegen De Hoeve met een stand van 16-16.

Hoogkerk 1

Een slechte eerste helft van Hoogkerk. De tweede helft werd er harder gewerkt, maar helaas was dit niet genoeg om te winnen. Een verloren punt voor Hoogkerk 1.
Aankomend weekend staan de laatste thuiswedstrijden op het programma van dit seizoen voor Hoogkerk 1 en 2. Op zaterdag speelt om 14.30 uur Hoogkerk 2 tegen Flamingo’s 2. Een belangrijke wedstrijd om op de 3e plek te blijven staan en dus een goede kans te maken voor promotie. Om 16.00 uur speelt Hoogkerk 1 tegen Flamingo’s 1. Op zondag speelt dan nog het 3e tegen Nic. 4. Genoeg leuke wedstrijden om dit weekend te bekijken. Het wordt mooi weer en belooft een mooi weekend te worden.
Wees welkom en kom gezellig langs.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*