Alle Teaekwon-Do KUBZ geslaagd!

Afgelopen woensdagmiddag hadden wij weer examen voor onze Taekwon-Do KUBZ.

De kinderen lieten aan de leraar en alle familieleden zien wat zij deze periode hebben geoefend in de lessen. Dit keer gingen de KUBZ op voor witte t/m groene badges. Dat was ontzettend gaaf om te zien!
Iedereen heeft aan Sahyun Wijnand laten zien wat zij allemaal in huis hadden. Mooie stoten, gedraaide technieken, gesprongen technieken en nog veel meer! Wat hebben wij weer genoten van iedereen!

Geslaagd of niet

Sahyun moest nog even doornemen of alle kinderen waren geslaagd….. NATUURLIJK! Alle KUBZ waren geslaagd voor hun badges! Allemaal van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe badge.
Wij zijn weer trots op jullie!

 

Namen geslaagden zijn:

Seymour Polling, Julian Wemmenhove, Duco Menninga, Wander Dijkema, Larz Werven, Silla Polling en Kiana Verhulst.
Van harte gefeliciteerd!

 

Wat is Taekwon-Do Kubz?

Met sporten kun je niet vroeg genoeg beginnen.
Bij Sportcenter Tapilatu  kun je al terecht vanaf 5 jaar. Eén van de sporten die we aanbieden is een sport waarbij kinderen leren hoe zij zichzelf het beste kunnen verdedigen, voeding, communicatie vaardigheden en nog veel meer. Deze sport heet de Taekwon-Do Kubz. Deze les is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 7 jaar. Taekwon-Do Kubz is geen kinder vechtsport, maar een martial arts.

De bedoeling is om het zelfvertrouwen van de jongsten uit de groep te ontwikkelen en hun communicatievaardigheden te verbeteren. Op deze manier is Taekwon-Do Kubz een verantwoorde, leuke, leerzame sport voor kinderen geworden.

 

Beloningssysteem

De Taekwon-Do Kubz leerlingen hebben een boekje waarin wordt bijgehouden door de ouders, Taekwon-Do Kubz instructeurs hoe de leerlingen het doen. Hierbij stopt de training niet als ze de sportschool uit gaan, maar gaat het thuis ook doen. Als ze het goed doen kunnen zij nieuwe badges en sjerpen verdienen. Het beloningssysteem zorgt ervoor dat de “Kubz” enthousiast blijven en willen blijven leren.

Probeer nu Taekwon-Do Kubz en vraag snel een proefles aan!

Wanneer: Elke woensdagmiddag van 15.15 tot 16.00

Adres: Sportcenter Tapilatu Hoogkerk – 9745 ED Hoogkerk – 050-5567298 – 0639796233.
Tot ziens!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*