HFC’15 kansloos tegen oppermachtig Pelikaan S

Foto: Raoul la Crois (www.raoullacroisfotografie.nl)

Pelikaan S – HFC’15 6-0

‘David tegen Goliath’, zo kon je het duel tussen ongeslagen koploper Pelikaan S en hekkensluiter HFC’15 wel noemen. De thuisploeg won eenvoudig met 6-0 en de bezoekers mochten doelman Sander Mulder bedanken dat Pelikaan S niet uitliep naar de dubbele cijfers.

Vanaf minuut één was het eenrichtingsverkeer en via een fraaie vrije trap van Fahim Bellghroub kwamen de gastheren op voorsprong. Nadat Jeroen Haan de onderkant van de lat had geraakt verdubbelde Sergio van Dijk even later de score en zette daarmee de ruststand op het scorebord.

Wasim el Baroudi kwam vervolgens het slimst uit de kleedkamer door een vrije trap heel leep en snel te nemen. Mulder had hierop geen antwoord en zo kwam Pelikaan S, ondanks Hoogkerkse protesten, al snel in de tweede helft op 3-0. Invaller Abdelmajid Allaui bewees na een uur spelen zichzelf en de thuisploeg een dienst door met een prachtig schot voor de vierde Oostwoldse treffer te tekenen. Haan en wederom Bellghroub voerden de score nog op naar 6-0.

Pelikaan S drukt HFC’15 met deze overwinning dieper in de problemen en staat zonder puntverlies fier bovenaan in de tweede klasse J.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*