KV Hoogkerk sluit zaal seizoen af

Laatste wedstrijden in de blaashal te Hoogkerk

Op zaterdag 1 april werden de laatste wedstrijden van dit zaalseizoen gespeeld in de blaashal te Hoogkerk. Hoogkerk 3 speelde tegen CSL 3 en de selectie van Hoogkerk nam het op tegen Wêz Handich.
De wedstrijd van het derde verliep moeizaam. CSL 3 was op alle vlakken sterker wat resulteerde in een verlies van 10-24. Het derde eindigde hiermee op de laatste plek van de reserve 2e klasse.

Hoogkerk 2 speelde hierna tegen Wêz Handich 2

Op voorhand leek dit een leuke wedstrijd te kunnen worden omdat beide ploegen op een gedeelde 2e plek stonden met 12 punten. Ondanks dat het kampioenschap in de reserve 2e klasse al vergeven was, zetten beide ploegen hun beste beentje voor om er met de winst vandoor te gaan. Wêz Handich kwam goed uit de startblokken en wist al snel op 0-2 voor te komen. Hoogkerk 2 moest in de achtervolging en had in de eerste fase van de wedstrijd moeite met de goed schietende heren van Wêz Handich. Na wat tactische omzettingen, wist Hoogkerk 2 zich na rust te herpakken. Er volgde een spannende slotfase waarin de wedstrijd beide kanten op had kunnen vallen. Wêz Handich wist er uiteindelijk met de winst vandoor te gaan. De wedstrijd eindigde in een stand van 15-16. Hoogkerk 2 eindigde hiermee op de 4e plek in de reserve 2e klasse.

Hoogkerk begon de wedstrijd sterk.

Hoogkerk 1 sloot af tegen Wêz Handich 1 die op de tweede plek stond. Voor beide stond er voor de poule niet iets op het spel. Hoogkerk begon de wedstrijd sterk door een sterke verdediging. Wêz Handich kwam hierdoor niet in hun spel. Hoogkerk kwam mee tot 2 doelpunten verschil bij rust. Na de rust kreeg Wêz Handich de wedstrijd steeds meer in zak. Na een verschil van 3 punten kon Hoogkerk lastig meekomen en liep Wêz Handich steeds verder uit. Dit resulteerde in een uitslag van 19-26. Hoogkerk 1 eindigde op de 4e plek in de 1e klasse.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*