KV Hoogkerk uit tegen Ritola 2 en ROG 1

Op zaterdag 30 september speelde de selectie uitwedstrijden tegen Ritola en ROG. Het tweede speelde om 14:00 uur en het eerste speelde om 14:55 uur.
Hoogkerk 2 verloor thuis tegen Ritola en Hoogkerk 1 won met moeite thuis tegen ROG.

 

Op een zonnige zaterdag middag floot de scheidsrechter in voor de wedstrijd tussen Ritola 2 en Hoogkerk 2. De beginfase was moeizaam met weinig goals, waar na 5 minuten de 2-0 op het scorebord stond. Door een strijd wat merendeels geleid werd door de spelers uit Zuidlaren, werd de rust ingeluid met een stand van 10-6. In de rust werd aangeduid dat het spel goed gespeeld werd, maar er een tandje bij mocht. De 2e helft werd gestart met goede moed en vol vertrouwen. Ondanks een goed spel en meer goals was het Hoogkerk 2 niet gelukt om terug te komen en het de spelers van Ritola moeilijk te maken. De spelers stapten het veld af met een uitslag van 24-16. Hoogkerk 2 was positief over het spel en nemen dit mee naar volgende week. Na de wedstrijd reden ze gelijk door om Hoogkerk 1 aan te moedigen tegen ROG.

Moeite om de bal door de korf te krijgen

Terwijl de wedstrijd van Hoogkerk 2 in Zuidlaren nog bezig was, floot om 14:55 de scheidsrechter in voor de wedstrijd van Hoogkerk 1 tegen stadsgenoot ROG.
Hoogkerk had vanaf het begin van de wedstrijd moeite om de bal door de korf te krijgen. Dit ging Rog wat beter af, maar over de gehele eerste helft vielen er weinig doelpunten. Beide ploegen gingen dan ook met een magere stand van 6-3 de rust in. In de tweede helft wist Hoogkerk het gaatje te verkleinen tot één verschil, 6-5. Er was weer hoop en er kwam meer beleving bij de spelers. Dit mocht helaas niet baten, want het lukt Hoogkerk niet om de voorsprong te pakken. De wedstrijd eindigde met een teleurstellende stand van 14-10 op het scorebord.

Zaterdag speelt de selectie thuis

Voor beide teams betekent dit verlies dat er een tandje bij mag.
Zaterdag speelt de selectie thuis tegen WSS, waar er hopelijk 4 punten in Hoogkerk blijven.
Hoogkerk 2 speelt om 14:00
Hoogkerk 1 speelt om 15:30.

Wees welkom om te kijken bij beide wedstrijden op sportpark Hoogkerk!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*