Een gruwelijk succesvolle spooktocht

halloween

Vinkhuizen – De Roege Boys en 40 vrijwilligers zijn erin geslaagd om voor het vijfde jaar op rij een geweldige spooktocht te organiseren in Vinkhuizen.
Onder de vrijwilligers waren ook 15 jongeren, die in de wijk bestempeld worden als ‘hang’jongeren. Zij hebben zich vol overgave ingezet voor dit evenement en waren nu ‘hulp’ jongeren.
Elk jaar overtreffen De Roege Boys de voorgaande jaren. Dit jaar was het nog grootser, met nog meer special effects en met nog meer geluidseffecten. ‘We hebben weer alles uit de kast gehaald om er een spannende belevenis van te maken,’ zegt Marcel Nijhof, een van de Roege Boys. ‘Beide avonden verliepen geweldig goed. De twee boten waren perfect. Er waren krokodillen in het water, duikers, fonteinen, een laboratorium met besmette mensen, een haunted house en een outbreak zone. De deelnemers vonden het allemaal erg spannend.’
Beide avonden waren volgeboekt. Er was ruimte voor 25 groepen van 6 personen per avond. Een snelle rekensom zegt dat er dus in totaal maar liefst 300 mensen hebben deelgenomen aan de roemruchte spooktocht.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*