Op de koffie bij Kiosk Diamantpark

Vinkhuizen – Na maanden van voorbereiding was het zover, zondag 1 juni om 13.00 uur ging de kiosk Diamantpark open voor de inwoners van Vinkhuizen.

De allereerste twee bezoekers stonden al snel voor de balie. Een dochter met een moeder van 91, wandelen regelmatig door het park. Ze gaf het bestuur een leuk bloemstukje en complimenteerde hen met de gezellige uitstraling van de kiosk. De rest van de middag druppelden steeds meer bezoekers het Diamantpark binnen. Of om gewoon even te koekeloeren of om lekker op het kleurige terras plaats te nemen. Er werd heerlijk gedronken, gegeten en gekletst. En de sfeer was zeer gezellig. Aan het eind van de middag kwamen de reeds aangemelde vrijwilligers bij elkaar om met elkaar en de kiosk kennis te maken. Emma, Leendert en Ludwig (bestuur Kiosk) zijn apetrots dat de bezoekers en de vrijwilligers de kiosk zo op prijs stellen.
“We hopen echt dat dit een superleuke ontmoetingsplek gaat worden voor onze buurt.” De kiosk is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 11.00 tot 16.00 uur en op zondagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur. Iedereen kan dan op de koffie komen. Bij genoeg vrijwilligers zal de kiosk eventueel op nog meer dagen open gaan in de zomer. Lijkt dit je leuk? Mail dan naar info@vinkhuizen.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*